Leren wandbekleding

Met leer als wandbekleding maak je echt een statement. Leer op muren is niet nieuw, denk aan het  weelderige goudleerbehang dat nog te bewonderen is in kastelen, kerken en stadhuizen. De laatste jaren is leren wandbekleding weer sterk in opkomst. En dat is niet voor niets, want leer heeft naast een bijzondere en warme uitstraling veel bijkomende voordelen.

Neem nu contact met ons op

VEELZIJDIGE LEREN WANDBEKLEDING

Leren wandbekleding is allang niet meer voorbehouden aan de luxe hotels en exclusieve bars. Ook restaurants en kantoren hebben dit karakteristieke product ontdekt. Zo leent de lobby zich er uitstekend voor en kun je zelfs de badkamer ermee verfraaien. Eigenlijk overal waar gastvrijheid voorop staat, kun je met een leren wand een blikvanger creëren. Al neemt leren wandbekleding in populariteit toe, het blijft in hoge mate onderscheidend. Inmiddels is er een flinke keuze in soorten en dessins.

 

DE EXTRA VOORDELEN

Als u in een ruimte problemen heeft met de akoestiek, is een leren wandbekleding een regelrechte aanrader. Net als elk ander natuurproduct heeft leer wat onderhoud nodig, maar met een periodieke behandeling wordt het in de loop der tijd alleen maar mooier en karakteristieker. De positieve eigenschappen op een rijtje:
– hoog aaibaarheidsgehalte                                        – waterafstotend
– isolerend                                                                         – vuilwerend
– geluidabsorberend en -dempend                         – brandvertragend
– duurzaam                                                                       – gemakkelijk te reinigen (gladde variant)

 

DE VELE GEZICHTEN

Leren wandbekleding wordt uitgevoerd in tegels in allerlei formaten. Er is keuze uit verschillende structuren en vele kleuren. Net als bij vloeren kunnen de leren wandtegels in allerlei legpatronen op de muur worden aangebracht, bijvoorbeeld in een visgraatverband. Heeft u specifieke wensen? Dan is maatwerk mogelijk. Het voordeel van tegels is dat een tegel indien nodig makkelijk vervangen kan worden. De natuurlijke tegels zijn van 100% rundleer, maar er zijn ook voordeliger opties in de vorm van skaileer.

 

LEREN WANDWERCK

Wandwerck is meester in wanden en wandafwerking. Wij leggen ons al ruim twintig jaar met grote toewijding toe op allerlei soorten wandbekleding, bij kleine en grote projecten. Leren wandbekleding maakt deel uit van een reeks aan mogelijkheden. Zo wordt wandbekleding van textiel en vinyl veel in combinatie met leren tegels toegepast. Al dan niet met een bijzondere digitale print! Met ook nog hout, metaal en natuurlijk schilderwerk bieden wij een totaalservice voor al uw wanddecoratie.

 

Wilt u een leren stofstaal ontvangen om de kwaliteit te zien en voelen?

 

Neem contact met ons op via 085 3036322. Of mail uw verzoek naar info@wandwerck.nl, dan laten wij snel van ons horen.

Onze producten

Textiel of vinyl, hout of metaal: samen met u kiezen wij het materiaal dat naadloos aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Schilderwerk nodig of zoekt u de perfecte digitale print? Wij geven  uw wanden de uitstraling die uw verwachtingen overtreft.

Vragen?

Neem contact met ons op.

CONTACT

info@wandwerck.nl

085 3036324

www.wandwerck.nl

ADRES

Wandwerck

Prinses Amaliahof 43

2461 VV Ter Aar

logo-wandwerck-vloeren-def
Vloerwerk een specialist in leveren en plaatsen van harde en zachte vloeren in de
projecten markt.