Wandbekleding horeca

Toe aan iets nieuws op de wanden? Dan is het tijd om de vakmensen van Wandwerck in te schakelen. Of staat u aan de vooravond van een bouwproject en zoekt u een partner die breed inzetbaar is? En ook op kleinere schaal, bij het bedenken van een mooie eyecatcher op de wanden, denken wij graag met u mee en zorgen we voor een perfect stuk wandbekleding.

Neem nu contact met ons op

Wandbekleding horeca op maat

De naam Wandwerck weerspiegelt onze liefde voor het ambacht wandbekleding. Wandwerk combineert twintig jaar ervaring met veelzijdigheid en oog voor detail. We zijn een partner die garant staat voor kwaliteit. Daarom noemen wij de wanden uit ons portfolio met gepaste trots Meesterwercken. Want wij werken altijd toe naar een wandoplossing op niveau en leveren maatwerk. Of u nu een decoratieve wandbekleding voor uw hotel, B&B, restaurant, bedrijfslobby of recreatiepark nodig heeft: uw wanden zijn bij ons altijd in goede handen.

 

Van vinyl tot leer

Er zijn ongekend veel mogelijkheden voor de bekleding van uw wanden, met elk specifieke eigenschappen. Een korte weergave:
– Textiel
Textiel geeft reliëf aan wanden en diepte aan de ruimte. Het is fantastisch materiaal om een rijk gevoel te scheppen.
– Vinyl
Vinyl is dé hardloper van nu en niet zonder reden. Het is enorm sterk, makkelijk te reinigen en verkrijgbaar in vele prints en dessins. Het is ook makkelijk te sauzen, mocht dat op een gegeven moment nodig zijn. U zult er dus lang plezier van hebben.
– Metaal
Metaal wordt minder toegepast, maar is een goede keuze als u een onderscheidende wandbekleding wilt. Het heeft een strakke, moderne uitstraling en zorgt voor een wow-effect. Bijvoorbeeld bij een gang met rvs-staanders voorzien van led-verlichting.
– Hout
Voor wie een duurzame en bijzondere wandbekleding zoekt, is hout een optie. Ook hiermee kiest u niet voor de standaardoplossing. Met hout creëert u warmte en huiselijkheid.
– Muurverf
Bij het verven van de wanden heeft u keuze uit veel soorten verf en talloze kleuren. Ook kan er een specifieke kleur worden gemengd, zodat deze aansluit bij de huisstijl. Schilderwerk bieden we vaak aan als onderdeel van een compleet pakket.

 

In de picture

Wel eens gedacht aan leer als wandbekleding? Met leer geeft u allure aan een wand, laat u een muur er direct uitspringen. Iets voor u, voor bijvoorbeeld de entree of de lobby? Wij laten u graag de  mogelijkheden zien! Als u kiest voor textiel of vinyl kan met een digitale print elke voorstelling op de wand komen die u maar wilt. Een botanisch tafereel of de Nachtwacht in de hotelkamer, het kan  allemaal!

 

Verbetering van de akoestiek

Een slechte akoestiek geeft gasten door galm en harde geluidsreflecties een onprettig gevoel. Met verbetering van de akoestiek verhoogt u dus de kwaliteitsbeleving van gasten. Bij akoestische wandbekleding snijdt het mes aan twee kanten. De akoestische wanden of panelen absorberen geluid en zijn tegelijkertijd een streling voor het oog. Wij gaan samen met u op zoek naar het juiste materiaal en een mooie print en/of kleur.

 

Wandwerck wandbekleding horeca

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Meesterwercken van Wandwerck?

Bekijk ons portfolio voor meer inspiratie.

Neem direct contact met ons op via 085 3036322.

Of mail ons.

Onze producten

Textiel of vinyl, hout of metaal: samen met u kiezen wij het materiaal dat naadloos aansluit op uw wensen en mogelijkheden. Schilderwerk nodig of zoekt u de perfecte digitale print? Wij geven  uw wanden de uitstraling die uw verwachtingen overtreft.

Vragen?

Neem contact met ons op.

CONTACT

info@wandwerck.nl

085 3036324

www.wandwerck.nl

ADRES

Wandwerck

Prinses Amaliahof 43

2461 VV Ter Aar

logo-wandwerck-vloeren-def
Vloerwerk een specialist in leveren en plaatsen van harde en zachte vloeren in de
projecten markt.